Mietitkö vielä? Soita meille Ystävällinen asiakaspalvelu tavoitettavissa silloin kun sinulle sopii 020 112 1510 (arkisin 8-16)

Yksityisyys ja käyttöehdot

icon cal

17th Jul 2015

Astuu voimaan 31.3.2016

Arvostamme yksityisyyttäsi

Mediq Suomi oy huolehtii sivujen ylläpidosta. Verkkosivusto pyrkii antamaan tietoa porrashissitoimittajamme Stannahin tuotteista, yrityksestä, jakelijoista ja palveluista. Kaikki viittaukset kuten “Stannah porrashissit”, “me”, tai “meidän” viittaavat Mediq Suomen tai Stannah Stairlift yritykseen. Jos teillä on kysymyksiä koskien sivustoa tai tietosuojakäytäntöjämme, niin ottaa yhteyttä meihin vastaamme mielellämme.

Suostumus

Käyttämällä tätä sivustoa osoitat hyväksyväsi ja ymmärtäväsi alla olevat sivuston käyttöehdot.

Tietojen kerääminen

Mediq Suomi oy arvostaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojaamaan yksityisiä ja henkilökohtaisia tietojasi. Emme kerää henkilökohtaisia tietojasi ellemme siitä erikseen mainitse. Keräämämme voidaan käyttää käyttäjän tunnistamiseen, tietojen antaminen tapahtuu vapaaehtoisesti käyttäjän luvalla. Keräämäämme tietoa ei myydä tai jaeta kolmansille osapuolille.
Kun lähetät tietopyynnön tai rekisteröidyt postituslistalle, sinulta kysytään saatetaan kysyä perustietoja, kuten nimi, osoite tai sähköpostiosoite. Tämä tieto luovutetaan vain henkilöille, jotka käyttävät sitä pyyntöihin ja tiedusteluihin vastaamiseen. Sivustomme saattaa myös automaattisesti kerätä tietoja, jotka voivat sisältää tietoja selaimen ohjelmistosta tai verkkotunnuksesta. Näitä tietoja ei voidaan käyttää käyttäjän tunnistamiseen ja sivujen toimintojen optimointiin.

Vastuun vapautus

Tämä sivusto saattaa sisältää viittauksia muihin sivustoihin Internetissä. Tämä oikeudellinen ja yksityisyyden suoja koskee kuitenkin vain tätä sivustoa, eikä kata viitattuja sivustoja, muiden yritysten tai organisaatioiden sivustoja. Stannah Stairlift tai Mediq Suomi eivät vastaa oikeudellisista, polittisista, tietosuojakäytännöistä tai muusta ulkoisesta sisällöstä taällä sivulla tai muilla sivuilla jotka sivuistossa on mainittu tai joihin on viitattu.
Mediq Suomi Oy ei ole vastuussa minkäänlaista seurauksista, vahingoista tai vammoista, jotka aiheutuvat tai liittyvät tämän sivuston tietojen huolimattomaan käyttöön.

Sisällön käyttäminen

Kaikki tiedot tällä sivustolla tarjotaan “sellaisenaan kun ne ovat”. Tiedot on tarkoitettu yleisen informaation levittämiseen tuotteesta, eikä se milloinkaan korvaa lääkärin tai fysio-/toimintaterapeutin antamaa ohjeistusta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai palveluista, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin tai muihin apuvälinealan asiantuntijoihin.
Kaikki sisältö löytyy tällä sivustolla olevat tiedot ovat Stannah Stailiftin tai Mediq Suomi Oy:n omaisuutta. Asiakkaalla on oikeus kopioida sisältöä näiltä sivuilta vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, sillä ehdolla, että sitä ei käytetä missään muulla verkkosivuilla tai julkaisussa. Materiaalin kopioiminen tältä sivustolta osittain, muutettuna tai kokonaan kaupallisiin tarkoituksiin, muilla verkkosivuilla, tai julkaisuissa on kielletty.

Kuvien käyttö

Kaikki kolmannen osapuolen kuvat tällä sivustolla on lisätty valmistajan tai Mediq Suomi oy:n suostumuksella, tai kerätty lähteistä joissa maininta kuvat olivat julkisia. Tällä sivulla olevia kuvia ei kopioida tai käyttää kaupalliseen käyttöön.

Tietojen oikeellisuus

Stannah Stairlift yhdessä Mediq Suomi oy:n kanssa pyrkii varmistamaan tietojen täsmällisyyden ha paikkaansa pitävyyden, emme kuitenkaan ota juridista vastuuta sivujen tiedoista tai sisällöistä. Tiedot saattavat sisältää epätarkkuuksia tai painovirheitä. Ristiriita tilanteissa tiedot jotka löytyvät omista tietokannoistamme ovat aina etusijalla.

Sopimusmuutokset ja muut käyttöä koskevat säännöt

Stannah Stairlift yhdessä Mediq Suomi oy:n kanssa pidättää itsellään kaikki oikeudet, milloin tahansa, ennalta ilmoittamatta muuttaa tai päivittää käyttöehtoja. Viimeisimmän tarkistuksen päivämäärä näkyy selkeästi näillä sivuilla. Vaikka sinulla on jatkuva pääsy sivuille on sinun tarkistettava ja hyväksyttävä käyttöehdot. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä saatamme ilmoittaa sinulle muutoksista, päivityksistä siihen sähköpostiosoitteeseen jonka olet meille antanut. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt uudet/päivitetyt käyttöä koskevat ehdot.

Palvelun keskeytykset

Stannah yhdessä Mediq Suomi Oy:n kanssa pidättää itsellään oikeuden ilman eri ilmoitusta milloin tahansa ja mistä tahansa syystä, lopettaa sivustot osin tai kokonaan sekä muuttaa tuotteita ja palveluita tai niiden sisältöä.

Sivuston omistusoikeus

Stannah yhdessä Mediq Suomi Oy:n kanssa omistaa ja ylläpitää näitä sivustoja. Ellei toisin mainita, muotoilu ja sisältö ja ominaisuudet, mukaan lukien tiedot ja muut materiaalit, piirrokset, tuotteen ulkoasu, muotoilu, kuvakkeet, navigointipainikkeet, kuvat, grafiikka, valokuvat, teksti, data, ääni, ohjelmistot ja vastaavat, omistaa stannah, sen tytäryhtiöt tai lisensoitu kolmas osapuoli tai palveluntarjoaja. Sivustot osin tai kokonaisuudessaan on suojattu tekijänoikeudella, tavaramerkillä, palvelu- tai tuotenimillä tai muilla omistusoikeuksilla. Kaikki muut oikeudet pidätetään.

Sivuston tiedot toimitetaan “sellaisenaan kun ne ovat”

Sivuston tiedot annetaan “sellaisenaan kun ne ovat”. Käytä sivuston antamaa tietoa omalla vastuullasi. Sivuston tiedot voivat sisältää virheitä, puutteita tai kirjoitusvirheitä, ne voivat olla myös vanhentuneita. Sivustot voivat muuttua, ne voidaan poistaa tai päivittää milloin tahansa ja ilman mitään erillistä ilmoitusta.

Käyttötarkoitus

Sivustojen käyttötarkoitus on jakaa tietoa yksityishenkilöille tai yrityksille jota ovat kiinnostuneita saamaan tietoa Stannhista tai sen tuotteista. Tietoja ei saa käyttää muiden kaupallisten pyrkimysten edistämiseen. Tietoja ei saa julkaista, siirtää, jaella muuten, paitsi lain sallimissa rajoissa tai nimenomaisesti voidaan sallia kirjallisesti tämän sopimuksen tai Stannahin edustajan luvalla. Laiton ja / tai luvattoman käyttö, mukaan lukien lähettäminen sähköpostitse ja luvaton linkitys muille sivustoille, tutkitaan ja asianmukaisiin oikeudellisiin toimenpiteisiin ryhdytään.

Sivuille rekisteröityminen

Voit vierailla sivustoilla rekisteröitymättä, mutta jos haluat käyttää mitään erityisiä ominaisuuksia, voit ehkä joutua antamaan meille tiettyjä tietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos rekisteröidyt takuutietojen antamiseen tai muihin vastaaviin palveluihin tai muihin vastaaviin tarkoituksiin, voimme auttaa sinua luomaan käyttäjätunnuksen ja salasanan suojaamaan tilitietojasi.

Kolmansien osapuolten linkitykset

Ymmärrät varmasti, että Stannah tai Mediq Suomi eivät tarkista eivätkä vastaa kolmansien osapuolten sivustoista tai sisällöistä. Sivustomme voivat sisältää linkkejä sivuille, joilla näytetään Stannah tuotemerkki ja / tai Stannah logo, mutta joita ylläpitävät meidän tytäryhtiöiden, yhteistyökumppanit tai muut kolmannet osapuolet. Tällaiset sivustot voidaan tunnistaa siitä, että niissä eivät näy meidän URL-osoitteet kuten esimerkiksi ”turvallisemminportaissa.fi” tai “Stannah.com” jne Sinut voidaan yhdistää sivustoille, mutta liikuthan niissä omalla vastuullasi.

Tavaramerkki

Stannah yhdessä Mediq Suomi oy:n kanssa kunnioittaa muiden immateriaalioikeuksia, ja pyydämme käyttäjiämme tekemään samoin. Stannah voi asianmukaisissa olosuhteissa ja harkintansa mukaan lopettaa pääsyn tietyiltä käyttäjiltä tai tilinomistajilta, joka loukkaa tekijänoikeuksia tai muiden oikeuksia. Jos uskot, että työsi on kopioitu ja pääset meidän verkkosivustoihin tavalla, joka muodostaa tekijänoikeusrikkomuksen, tai että sivustot sisältävät linkkejä tai muita viittauksia toiseen verkossa paikkaan, joka sisältää materiaalia tai toimintaa, joka loukkaa tekijänoikeuksia oikeuksia, voit ilmoittaa siitä kirjallisesti antamalla vaaditut tiedot. apuvaline@mediq.com

Takuu ja vastuun rajoitus

KÄYTÄT SIVUSTOJA JA PALVELUITAMME OMALLA VASTUULLASI. VERKKOSIVUJEMME TIEDOT JA PALVELUT TARJOTAAN ”SELLAISENAAN” JA LAKIEN SEKÄ ASETUSTEN PUITTEISSA. STANNAH, SEN TYTÄRYHTIÖT, PALVELUNTARJOAJAT TAI MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT TORJUVAT KAIKKI PÄTEMÄTTÖMÄT TAKUUT, SISÄLTÄEN RAJOITETUT TAKUUT TAI SOVELTUMATTOMUUDET, JOTKA AIHEUTUVAT TÄTÖÖTARKOITUKSEEN SOPIMATTOMATTOMASTA KÄYTÖSTÄ. EMME TAKAA KESTEYTYMÄTÖNTÄ PÄÄSYÄ VERKKOSIVUILLEMME, EMMEKÄ OTA VASTUUTA VAURIOISTA, VIRHEISTÄ, MENETYKSISTÄ TAI TIETOTURVALOUKKAUSKSISTA JOTA ON VOINUT VERKKOVIERAILUJEN YHTEYDESSÄ TAPAHTUA. STANNAH, SEN TYTÄRYHTIÖT, EIVÄTKÄ SEN YHTEISTYÖKUMPPANIT VASTAA SINULLE TAI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE MISTÄÄN SUORISTA, ERITYISISTÄ, VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA TAI KORVAUSVAATIMUKSISTA JOTKA JOHTUVAT TÄMÄN SOPIMUKSEN PALVELUIDEN KÄYTÖSTÄ, TUOTTEISTA TAI PALVELUISTA JOITA ON VOITU TILATA EPÄLUOTETTAVSISTA LÄHTEISTÄ.

Sähköinen kommunikaatio

Kun käytät sivustoa, lähetät meille sähköpostia tai olet meihin yhteydessä sähköisiä kanavia pitkin, suostut myös vastaanottamaan meiltä sähköistä viestintää. Voimme lähettää sähköpostia, julkaista ilmoituksia internetsivuillamme jne. Käyttäjä hyväksyy kaikki viestinnän, ehtona on että kaikki on oltava kirjallista, voimme postittaa halutessamme myös Stannah tuotteista kertovaa materiaalia osoitteeseen jonka meille annoit.

Sovellettava laki

Stannah yhdessä Mediq Suomi oy:n kanssa eivät vastaa sivuston tietojen, palvelut tai tarjottujen tuotteiden oikeellisuudesta tai saatavuudesta siitä mikä malli on sääntöjenmukainen milläkin tietyllä alueella. Ne, jotka haluavat käyttää sivustojen tietoja, palveluita ja tuotteita tekevät sen omasta aloitteestaan ja ovat vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta. Käyttäjä hyväksyy tämän sopimuksen ja sen soveltamisen kaikkiin tarkoituksiin.

Asiakaspalvelu

Jos tarvitset apua, soita ystävälliseen asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 08-16 puh 020 112 1510 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen apuvaline@mediq.com

Tavaramerkki

Mediq ja www.turvallisemminportaissa.fi tuotemekit omistaa Mediq.
Stannah, www.Stannah.com, tai muu sivuilla mainittu URL osoite on suojattu tavaramerkillä jotka omistaa ja joita koordinoi Iso-Britanniassa asuva perhe.
Muut sanat joissa tavaramerkistä kertova symboli voivat olla jonkun muun tahon, yhteistyökumppanin tai kolmannen osapuolena omistamia tavaramerkkejä