Mietitkö vielä? Soita meille Ystävällinen asiakaspalvelu tavoitettavissa silloin kun sinulle sopii 020 112 1510 (arkisin 8-16)

Hyvään palveluumme kuuluu asiantunteva

Porrashissin ostamisen ei  pitäisi olla vaikeaa.  Sen tarkoituksenahan on tehdä elämästä helpompaa ja palauttaa ihmisen vapaus liikkua kotonaan niin kuin ennenkin.

“Porrashissin hankkiminen voi olla todella vapauttavaa”


stannah-chairlift-adviceSiitä hetkestä lähtien, kun varaat meiltä ajan, olet huomiomme keskipiste.

Jatkamme palvelua niin kauan kuin tarvitset: tarjoamme asiantuntija-, asennus-, kunnossapito- ja huoltopalvelua, ja tarvittaessa myös korjaamme hissisi.

Tiesitkö tömän?

Asiakaspalvelumme on auki ma-pe 8-16. Puhelinvikapäivystysnumeroomme vastatataan 24h / 7 päivää viikossa / 365 päivää vuodessa. Ei ole mitään sellaista, mitä ei paikallinen asentajamme kykenisi ratkaisemaan. He ovat aina palveluksessasi ja valmiina auttamaan sinua.

Suunnitteletko porrashissin hankkimista perheenjäsenelle tai ystävälle?

Me autamme sinua auttamaan läheisiäsi

Vähemmän huolta läheisistä tai heidän hyvinvoinnistaan. On päivän selvää että sukulaiset tai ystävät hyötyvät Stannah-porrashissistä.  Kuitenkin käyttäjälle itselleen ratkaisun tekeminen voi olla vaikeampaa – siinäkin tapauksessa, että olisit itse valmis huolehtimaan kustannuksista.

Jos portaissa liikkuminen tuottaa läheisellesi vaikeuksia, porrashissin tuomasta hyödystä kannattaa kuitenkin keskustella, sillä se voi helpottaa hänen elämäänsä huomattavasti.

Ohessa on hyviä vinkkejä, kun puhut läheisellesi
porrashissin hankinnasta.

Korosta seuraavia Stannah-porrashissejä koskevia faktoja:

 • Ne tekevät portaissa liikkumisen helpoksi.

 • Ne ovat erittäin luotettavia ja turvallisia.

 • Ne voidaan asentaa melkein mihin tahansa portaikkoon. Asentamisesta ei tule sotkua, häiriötä tai vaivaa, ja hissi on käyttövalmis yleensä  yhdessä päivässä.

 • Hissiä ei ole pakko ostaa. Kotikäynnin tarkoituksena on katsoa, mikä hissi sopii kyseiseen portaikkoon parhaiten. Jos hissi ei sovi, emme myy sitä.

 • Stannah-porrashissit on suunniteltu niin, että siitä löytyy sopiva vaihtoehto eri sisustuksiin ja tarpeisiin. Hissin malleissa, verhoiluissa ja varusteissa on runsaasti valinnan varaa.  Porrashissistä tulee vain yksi sistustukseen sopiva huonekalu lisää.

  Myös apuväline voi olla tyylikäs ja kodinomainen!

 • Yli 600 000 Stannah-porrashissiä on toimitettu ja asennettu eri puolilla maailmaa.  98 % asiakkaistamme suosittelee meitä!

Kaikki toimii moitteettomasti, todella hyvin!

Eija R Helsinki

Haluatko auttaa läheistäsi saamaan liikkumisvapautensa takaisin?

Tähän ei liity mitään velvoitteita eikä ostopakkoa. Haluamme vastata porrashissejä koskeviin kysymyksiisi ja antaa sinulle tietoja, jotka voit kertoa eteenpäin läheisellesi.

Stannah-porrashissin tilaaminen käy helposti: 1, 2, 3 – ja olet valmis

1 Step 1

Soita ystävälliseen asiakaspalveluumme ja varaa asiantuntjalta kotikäynti

Minkäänlaista ostovelvoitetta ei ole, eikä sinua painosteta millään tavoin. Asiantuntijan käynnin tarkoituksena  on katsoa, minkälaisesta portaikosta on kyse, tehdä joitakin ehdotuksia  siitä, mikä hissi vastaisi parhaiten tarpeitasi, sekä antaa  hissin toimittamisesta tarkka  ja kustannusarvio, johon sitoudumme täysin.

2 Step 2

Lähetä tilaus paikalliselle Stannah-edustajalle

Kun olet valmis, voit lähettää tilauksesi. Porrashissin ominaisuuksista ja kokoonpanosta riippuen saat sen kotiisi vähintään kolmen ja enintään kymmenen päivän aikana.

3 Step 3

Koulutuksen saanut, pätevä asentaja asentaa hissin paikalleen

Asennukseen menee yleensä muutama tunti. Kun asentaja poistuu paikalta, kotisi on yhtä puhdas ja siisti kuin hänen saapuessaankin. Ainoa ero entiseen on Stannah-hissi, jonka ansiosta portaikko ei enää haittaa liikkumistasi.

 

Tutustu eri hankintavaiheisiin

Keinoja vertailla porrashissejä ja porrashissien toimittajia

Ymmärrämme että haluatte kartoittaa myös muita vaihtoehtoja. Autamme ja varmistamme että valitset oikean porrashissin. • Kysy neuvoa ihmisiltä, jotka omistavat porrashissin.  Jos tunnet jonkun,joka omistaa hissin, keskustele hänen kanssaan. Voit myös lukea asiakkaiden kertomuksita tai sopia tapaamisesta, jossa pääset tutkimaan asiakkaan porrashissiä läheltä

 • Esitä vaikeita kysymyksiä mahdollisellle tavarantoimittajallesi .  Älä tee hätiköityjä ostopäätöksiä äläkä anna hoputtaa itseäsi. Katso tästä luettelo, jossa on  toimittajille osoitettavia kysymyksiä.

  • Varmista kuka laitetta myy? Missä se on valmistettu ja onko laitteelle Suomessa virallinen jälleenmyyjä?
  • Miten pitkä kokemus toimittajalla on porrashissien toimituksista ja asennuksista?
  • Varmista että laitteelle on saatavissa varaosia ja että huoltopalvelu on käytettävissäsi silloin kun sitä tarvitset.

   

 • Varmista, että porrashissi sopii kotisi yleisilmeeseen ja asuinympäristöösi. Talot ja ihmiset ovat erilaisia, samoin porrashissit. Asiantuntijan tulee tietää ja kertoa ilman mitään ostovelvoitetta, mikä vaihtoehto sopisi parhaiten juuri sinulle. Varaa ystävälliseltä edustajaltamme alustava tapaaminen, johon ei sisälly mitään velvoitteita.

 • Kaikkein tärkeintä on varmistaa turvallisuus.  Tarkista, että toimittaja on valtuutettu porrashissien asentaja ja että heidän tuotteensa täyttävät erittäin tiukat turvallisuusstandardit.Katso oheisesta luettelosta, mitä turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä toimittajalle kannattaa esittää.

  • Varmista että laite on CE merkitty ja täyttää standardin EN 81-40 vaatimukset.
  • Varmista että laitteen asentaa sertifioitu ja koulutettu asentaja.
  • Käyttöönoton jälkeen laitteelle tulee suorittaa käyttöönottotarkastus, sekä 3kk kuluessa käyttöönotosta ensimmäinen määräaikaistarkastus.

Kun haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa tai varata ILMAISEN kotikäynnin ilman mitään velvoitteita, soita tähän numeroon: